Bij Jachtmakelaardij Kappers vindt u een uitgebreid assortiment populaire jacht modellen en -merken die voldoen aan de eisen en wensen van veeleisende zeilers en watersportliefhebbers. Als gerenommeerde jachtmakelaar hebben ze toegang tot een breed scala aan jachten die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, van ontspannen zeiltochten tot avontuurlijke wereldreizen. U moet daarom in de toekomst uw jacht kopen bij Jachtmakelaardij Kappers.

Beneteau: Wereldberoemd voor zeilplezier

Beneteau is een toonaangevend merk in de zeilindustrie en biedt een uitgebreide reeks zeiljachten die bekend staan om hun comfort, prestaties en innovatieve ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een sportief wedstrijdjacht of een comfortabele cruiser voor lange afstanden, Beneteau heeft een model dat aan uw behoeften voldoet. De populairste modellen van Beneteau zijn onder andere de Oceanis-serie en de First-serie.

Bavaria: Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bavaria staat bekend om zijn Duitse vakmanschap en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De Bavaria-lijn omvat zeiljachten van verschillende groottes en configuraties, waardoor zowel ervaren zeilers als beginners een geschikt model kunnen vinden. De Bavaria Cruiser-serie en de Bavaria Vision-serie zijn enkele van de populaire keuzes.

Jeanneau: Innovatie en comfort

Jeanneau is een merk dat innovatie en comfort combineert in zijn jachtmodellen. Ze bieden een scala aan zeil- en motorjachten die zowel geschikt zijn voor korte trips als lange zeilavonturen. Jeanneau’s Sun Odyssey-serie en de NC-serie voor motorjachten zijn bekende modellen in hun aanbod.

Hallberg-Rassy: De belichaming van luxe zeilen

Hallberg-Rassy is synoniem geworden voor luxe zeilen. Deze Zweedse werf staat bekend om haar hoogwaardige afwerking en uitstekende zeileigenschappen. Hallberg-Rassy-jachten zijn ideaal voor zeilers die op zoek zijn naar comfort en prestaties op lange afstanden. De Hallberg-Rassy 44 en de Hallberg-Rassy 55 zijn enkele van de iconische modellen.