Widerrufsrecht

Hoe kun je het terugsturen?

Niet tevreden met het product? Dit is jammer, je kunt het product binnen 14 dagen retourneren.

Voor je aankopen geldt een retour termijn van 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Je kunt het binnen deze periode retourneren.

Let op!!!!
Op meubelen welke worden besteld geld geen recht van retour deze worden op bestelling besteld. Er zijn mogelijkheden om de meubelen vooraf te komen bekijken in onze winkel en/of de showroom van onze leverancier.

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

  1. Schrijf je in op onze site, nog geen account? Maak vervolgens een account aan met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen.
  2. Ga vervolgens naar de bestelling die u wilt retourneren.
  3. Vul het online retour formulier binnen 14 dagen na ontvangst in of bezoek onze winkel. Geef duidelijk aan welke oplossing u wilt.
  4. Na de 14 dagen heeft u nog 5 dagen om uw product terug te sturen met de verpakking in de oorspronkelijke staat.
  5. Na het registreren van uw retour, ontvangt u de instructies voor het retourneren binnen 48 uur tijdens openingstijden van de klantenservice.
  6. Gebruik altijd stevige verpakking om het product te retourneren. Een defect product wordt door ons niet geaccepteerd.
  7. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt en zorg voldoende frankering. (retourneren is op kosten van de klant)
  8. Bij het postkantoor ontvang je een track & trace-code waarmee je het geretourneerde producten kunt volgen. Dit is ook je verzendbewijs. Zodra het pakket in ons magazijn is, sturen we je een bevestiging per e-mail.