Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

 

Betreft de bezorging

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en in het buitenland.
  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd.
  • Eventuele melding van breuk en/of niet complete levering van bestelde goederen dienen binnen 48 uur na levering aan ons gemeld te worden. 

Voor leveringen wordt gebruik gemaakt van DHL bezorgservice zij maken zelf de bezorgroute en bepalen de bezorgtijd. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd. Zodra wij uw pakket hebben verwekt en klaar staat voor verzending ontvangt u van of alle gegevens van uw pakket, via deze gegevens kunt u uw bestellen volgen en bezorgmoment inzien.

Voor Nederland hanteren wij een bijdrage van € 4,95 per pakket. Vanaf € 50,00 wordt een pakket binnen Nederland Gratis verzonden.
U kunt ook bij bestellen aangeven of u uw pakket bij een DHL servicepunt wilt laten bezorgen.
Als u voor deze optie heeft gekozen ziet u na afronding van de bestelling een  scherm met locaties bij u in de buurt, selecteer uw gewenste locatie en rond af. 
Voor Duitsland, Belgie en Luxemburg vragen wij een bijdrage van € 6,95. Vanaf € 75,00 wordt een pakket gratis verzonden.
Voor Austria en Frankrijk vragen wij een bijdrage van € 12,95. Vanaf 100,00 wordt een pakket gratis verzonden
Voor Denemarken, Spanje, Italie en Finland vragen wij een bijdrage van € 25,00 vanaf € 200,00 wordt een pakket gratis verzonden.

Retourneren

Niet tevreden over uw aankoop? Dit is jammer, je kunt het product binnen 14 dagen retourneren.

Voor je aankopen geldt een retour termijn van 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Je kunt het binnen deze periode retourneren.

Let op!!!!
Op meubelen welke worden besteld geld geen recht van retour deze worden op bestelling besteld. Er zijn mogelijkheden om de meubelen vooraf te komen bekijken in onze winkel en de showroom van onze leverancier.

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

  1. Meld via mail de producten welke je wilt retourneren
  2. Na bevestiging via mail kunt u uw retour naar volgend adres retourneren
  3. Gebruik altijd stevige verpakking om het product te retourneren. Een defect product wordt door ons niet geaccepteerd.
  4. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt en zorg voldoende frankering. (retourneren is op kosten van de klant)